Gama Nutriensa - Ești bine, faci bine

Ne dăm seama că, în zilele noastre, majoritatea dintre noi activăm în cadrul unui job solicitant, care vine, de cele mai multe ori, cu provocări zilnice (ore prelungite, stres, deadline-uri, probleme care necesită o rezolvare imediată, etc.).

Te sprijinim ├«n g─âsirea de solu╚Ťii pentru o via╚Ť─â mai u╚Öoar─â ╚Öi s─â te focusezi pe ceea ce este important pentru tine, pentru familia ta. ├Än care s─â nu fii doar prezent, preocupat s─â asiguri nevoile primare, ci ╚Öi implicat, contribuind activ la echilibrul, armonia, starea de bine ╚Öi confortul emo╚Ťional.

Pentru toate acestea ai nevoie de s─ân─âtate, iar Nutriensa te ajut─â s─â treci mai u╚Öor peste toate provoc─ârile pe care via╚Ťa le pune pe umerii t─âi.

Prin formulele inovative create de speciali╚Öti ╚Öi care combin─â multiple ingrediente cu propriet─â╚Ťi active dovedite ╚Ötiin╚Ťific, Nutriensa ├«╚Ťi asigur─â accesul la nutrien╚Ťii necesari unei bune func╚Ťion─âri a organismului.

Misiunea și viziunea

Misiunea noastră este sănătatea și binele oamenilor. Pentru că noi facem ceea ce facem pentru oameni. Iar Nutriensa este grija noastră pentru aceștia, punându-le la îndemână ceea ce au nevoie ca să fie bine.

Viziunea Nutriensa, bazat─â pe cinste, umanitate, preocupare pentru modernizarea activit─â╚Ťii ╚Öi a produselor ╚Öi pe accesibilitatea lor, ceea ce se traduce printr-un singur cuv├ónt care le con╚Ťine pe toate: bine. S─â aducem mai mult bine ├«n vie╚Ťile oamenilor, prin produse bune ╚Öi accesibile.

Pentru a ne ├«ndeplini misiunea ╚Öi a ne respecta viziunea vom crea permanent noi produse care vin ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor de s─ân─âtate, vom oferi informa╚Ťii educa╚Ťionale despre suplimentele alimentare ╚Öi un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi echilibrat.

Misiunea și viziunea Nutriensa

Valorile Nutriensa

Binele, care deriv─â din grija fa╚Ť─â de oameni

Credem în bine și în mai bine pentru tine. Credem că binele individual stă la baza binelui general și că fiecare lucru bun și bine făcut crește nivelul general de bine.

Din Bine deriv─â at├ót formula fiec─ârui produs Nutriensa sau energia care ne ├«nsufle╚Ťe╚Öte echipa, c├ót ╚Öi ideile ╚Öi proiectele noastre de responsabilitate social─â.


Calitate și încredere

Un aliat important ├«n sprijinul binelui este gama Nutriensa┬«, dezvoltat─â de compania Antibiotice. Suplimentele alimentare Nutriensa┬« beneficiaz─â de experien╚Ťa cercet─âtorilor companiei Antibiotice, fiind fabricate la ├«nalte standarde de calitate, pe fluxuri de fabrica╚Ťie acreditate Good Manufacturing Practice. Sunt formule inovative, care combin─â ingrediente atent selec╚Ťionate, ce prezint─â propriet─â╚Ťi active dovedite ╚Ötiin╚Ťific, ├«n cea ma bun─â formul─â ╚Öi optim dozate.


Inspira╚Ťia

├Ä╚Ťi oferim mai mult dec├ót suplimente alimentare de calitate. Vrem s─â te inspir─âm s─â adop╚Ťi un stil de via╚Ť─â mai s─ân─âtos ╚Öi mai bun, din toate punctele de vedere.

Cunoa╚Öterea, eficien╚Ťa ╚Öi grija

Una dintre valorile fundamentale Nutriensa este eficien╚Ťa. Ca s─â r─âm├ónem eficien╚Ťi ├«ntr-o lume cu provoc─âri din ce ├«n ce mai mari, vrem s─â facem mereu mai mult ╚Öi continu─âm s─â cre─âm noi produse, s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim, s─â educ─âm, s─â inspir─âm ╚Öi s─â facem fapte bune.

Astfel ├«mpletim cunoa╚Öterea, eficien╚Ťa ╚Öi grija, ob╚Ťin├ónd o energie care s─â ne ajute s─â mergem mereu mai departe, s─â r─âm├ónem relevan╚Ťi ╚Öi s─â surprindem mereu cu ╚Öi mai mult bine.

Despre Antibiotice

Nutriensa este prelungirea fireasc─â a preocup─ârii companiei Antibiotice pentru starea de bine ╚Öi s─ân─âtate a comunit─â╚Ťii. Tot ceea ce face Nutriensa este ca r─âspuns la nevoile oamenilor, ├«n sprijinul ╚Öi pentru binele acestora.
Cu d─âruire ╚Öi precizie, investind suflet ╚Öi toat─â ╚Ötiin╚Ťa acumulat─â ├«n peste 65 de ani de experien╚Ť─â am creat Nutriensa, gam─â de suplimente alimentare, care cuprinde produse pe baz─â de vitamine, minerale ╚Öi extracte standardizate, pentru sus╚Ťinerea func╚Ťion─ârii normal─â a organismului.

Despre Antibiotice