Despre Nutriensa

Despre Nutriensa
Gama Nutriensa - Ești bine, faci bine

Ne dăm seama că, în zilele noastre, majoritatea dintre noi activăm în cadrul unui job solicitant, care vine, de cele mai multe ori, cu provocări zilnice (ore prelungite, stres, deadline-uri, probleme care necesită o rezolvare imediată, etc.).

Te sprijinim în găsirea de soluții pentru o viață mai ușoară și să te focusezi pe ceea ce este important pentru tine, pentru familia ta. În care să nu fii doar prezent, preocupat să asiguri nevoile primare, ci și implicat, contribuind activ la echilibrul, armonia, starea de bine și confortul emoțional.

Pentru toate acestea ai nevoie de sănătate, iar Nutriensa te ajută să treci mai ușor peste toate provocările pe care viața le pune pe umerii tăi.

Prin formulele inovative create de specialiști și care combină multiple ingrediente cu proprietăți active dovedite științific, Nutriensa îți asigură accesul la nutrienții necesari unei bune funcționări a organismului.

Misiunea și viziunea

Misiunea noastră este sănătatea și binele oamenilor. Pentru că noi facem ceea ce facem pentru oameni. Iar Nutriensa este grija noastră pentru aceștia, punându-le la îndemână ceea ce au nevoie ca să fie bine.

Viziunea Nutriensa, bazată pe cinste, umanitate, preocupare pentru modernizarea activității și a produselor și pe accesibilitatea lor, ceea ce se traduce printr-un singur cuvânt care le conține pe toate: bine. Să aducem mai mult bine în viețile oamenilor, prin produse bune și accesibile.

Pentru a ne îndeplini misiunea și a ne respecta viziunea vom crea permanent noi produse care vin în întâmpinarea nevoilor de sănătate, vom oferi informații educaționale despre suplimentele alimentare și un stil de viață sănătos și echilibrat.

Valorile Nutriensa

Binele, care derivă din grija față de oameni

Credem în bine și în mai bine pentru tine. Credem că binele individual stă la baza binelui general și că fiecare lucru bun și bine făcut crește nivelul general de bine.

Din Bine derivă atât formula fiecărui produs Nutriensa sau energia care ne însuflețește echipa, cât și ideile și proiectele noastre de responsabilitate socială.

Calitate și încredere

Un aliat important în sprijinul binelui este gama Nutriensa®, dezvoltată de compania Antibiotice. Suplimentele alimentare Nutriensa® beneficiază de experiența cercetătorilor companiei Antibiotice, fiind fabricate la înalte standarde de calitate, pe fluxuri de fabricație acreditate Good Manufacturing Practice. Sunt formule inovative, care combină ingrediente atent selecționate, ce prezintă proprietăți active dovedite științific, în cea ma bună formulă și optim dozate.

Inspirația

Îți oferim mai mult decât suplimente alimentare de calitate. Vrem să te inspirăm să adopți un stil de viață mai sănătos și mai bun, din toate punctele de vedere.

Cunoașterea, eficiența și grija

Una dintre valorile fundamentale Nutriensa este eficiența. Ca să rămânem eficienți într-o lume cu provocări din ce în ce mai mari, vrem să facem mereu mai mult și continuăm să creăm noi produse, să îmbunătățim, să educăm, să inspirăm și să facem fapte bune.

Astfel împletim cunoașterea, eficiența și grija, obținând o energie care să ne ajute să mergem mereu mai departe, să rămânem relevanți și să surprindem mereu cu și mai mult bine.

Despre Antibiotice

Nutriensa este prelungirea firească a preocupării companiei Antibiotice pentru starea de bine și sănătate a comunității. Tot ceea ce face Nutriensa este ca răspuns la nevoile oamenilor, în sprijinul și pentru binele acestora.

Cu dăruire și precizie, investind suflet și toată știința acumulată în peste 65 de ani de experiență am creat Nutriensa, gamă de suplimente alimentare, care cuprinde produse pe bază de vitamine, minerale și extracte standardizate, pentru susținerea funcționării normală a organismului.

Despre Antibiotice

Urmărește-ne