Beneficiile Nutriensa

Beneficiile Nutriensa
Beneficiile Nutriensa

Sprinte­n, silitor, lejer … echilibrat, surâzător, fluent…cu imunitatea la fix cum s-ar spune …străluceşti de bine ce eşti.

Sperăm că așa te-a găsit acest articol (bine, știm, tu l-ai găsit pe el și, implicit, pe noi 😊 – lucru pentru care îți mulțumim!).

Ei bine, toate enumerările de mai sus sunt, cu mici adaptări pe alocuri … “pastile de bine”. Mărci înregistrate. Branduri ale gamei Nutriensa, brand umbrelă ales cu grijă, pentru binele pe care-l face.

Cine n-a auzit de conceptul „Stil de viață sănătos”?
Stil de viață sănătos - Nutriensa

O fi cineva? „Stil de viață sănătos” este un concept atât de des întâlnit în zilele noastre!
Specialiștii în medicină sau psihologii trag semnale de alarmă de mulți ani cu privire la obiceiurile nesănătoase care fac parte din viața de zi cu zi, tot mai alertă și aglomerată.
Strâns legat de conceptul „Stil de viață sănătos” este și conceptul Quality of life – Calitatea vieții, definit în medicină ca fiind bunăstarea fizică, psihică și socială, precum și capacitatea individului de a-și îndeplini sarcinile obișnuite. Evaluarea sănătății personale și adoptarea unui stil de viață sănătos prin raportarea la un model ideal reprezintă un criteriu ce determină calitatea vieții.

Îți prezentăm, pe scurt, câteva recomandări pentru a-ți îmbunătăți semnificativ calitatea vieții:

  • Adoptă un regim alimentar echilibrat;
  • Include mișcarea în obiceiurile tale de zi cu zi;
  • Păstrează o anumită „igienă mentală” care s-ar traduce prin alungarea gândurilor rele și o mai bună viziune asupra lucrurilor care te înconjoară.

Credem că binele individual stă la baza binelui general și că fiecare lucru bun și bine făcut crește nivelul general de bine.

Schimbarea în bine începe cu tine!

Regimul alimentar echilibrat are un rol crucial în menținerea sănătății. Deși uneori este dificil să gătești acasă și să folosești alimente naturale, neprocesate, subliniem faptul că doar printr-o dietă completă, cu fructe și legume, poți să-ți ajuți organismul să primească substanțele nutritive, vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a funcționa la capacitatea sa maximă. Însă, atunci când stilul de viață sau orice alt motiv nu îți asigură calitatea vieții, poți alege să suplimentezi aportul anumitor nutrienți prin suplimente alimentare. Pentru că de un lucru trebuie să fii conștient: orice ai face, pentru a-ți face bine treaba, trebuie să fii bine. Un aliat important în sprijinul binelui este gama de suplimente alimentare Nutriensa. Produsele din gama Nutriensa (Equilibra și Equilibra Plus, Fezivit C, Fluxiv comprimate și Fluxiv cremă tonică, Imunofix, Lejer și Lejer Anti-Gas, Silithor, Soriso și Soriso Luna, Sprinten , Simbiflora Complex ,Simbiflora Forte și Simbiflora Kids , Tri Oli și Urexpert ) te ajută să-ți completezi necesarul de substanțe nutritive, vitamine și minerale. Nutriensa cuprinde produse care susțin funcțiile fiziologice ale organismului, gândite special pentru fiecare sistem din organismul tău – digestiv, cardiovascular, imunitar, musculo-scheletic și articular sau sistemul nervos central. În gama Nutriensa regăseşti și suplimente alimentare adaptogene, care îți ajută corpul să se adapteze la stres sau produse destinate reglării nivelului de vitamine și minerale din corp care pot ajuta la păstrarea sănătății pielii (dermatologice). Sănătatea și prevenția au nevoie de o abordare holistică, și inspirația este vehiculul prin care le transmitem oamenilor cunoștințele și pasiunea noastră pentru starea de bine. Te invităm să urmăreşti blogul pentru a descoperi alături de noi multiple fațete ale binelui… Nu începem cu “a fost odată…” ci cu ”se spune că…” Din categoria ”va urma”: Se spune că Newton a descoperit gravitația când a văzut mărul căzând. Noi credem că a descoperit-o atunci când a mâncat mărul, datorită conținutului mare de magneziu. Acesta relaxează creierul și sistemul nervos, motiv pentru care l-am inclus în formula Equilibra alături de vitamina B6.

Urmărește-ne