SimbiFlora Forte

SimbiFlora Forte
SimbiFlora Forte din Gama Nutriensa

SimbiFlora Forte
O viață bună împreună!

SimbiFlora Forte are grijă de armonia ta interioară!

SimbiFlora Forte este o combinație ce menține echilibrul florei intestinale în cazul administrării de antibiotice sau al tulburărilor de tranzit intestinal.

Despre Nutriensa

Misiunea noastră este să oferim suplimente alimentare fabricate la înalte standarde de calitate, pe fluxuri de fabricație acreditate Good Manufacturing Practice, în cea mai bună formulă și cu ingrediente atent selecționate și dozate, precum și educația necesară în menținerea unui stil de viață sănătos. Scopul nostru este să ajutăm cât mai mulți oameni să se simtă și să fie bine, acum și în viitor.

Produse care te-ar putea interesa:

Simona Banica 

5.0/5

Recomand foarte bun pentru flora intestinala!

Bertesteanu 

5.0/5

Prin ingredientele sale active, diversitatea și concentrația mare de tulpini lactice, SimbiFlora Forte intervine în procesul de refacere a florei intestinale atât în intestinul subțire, cât și în intestinul gros, ajută la reducerea disconfortului intestinal și contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Andreea

5.0/5

Este util atunci când urmez tratament cu antibiotice, îmi reduce disconfortul abdominal.

Van Elena Mihaela&

5.0/5

Simbiflora Forte ma ajutat in procesul de refacere al florei intestinale, balonări si a tranzitului intestinal.Îl recomand cu încredere la administrarea cu antibiotic!

Dragotescu Irina Andra Denisa

5.0/5

Un produs foarte bun și eficient atât pentru mine cat și pentru cei dragi! Durerile de stomac dispar iar starea de bine revine destul de rapid.

Stancea Elena Diana

5.0/5

Un produs excelent la un pret accesibil.

Doina Ana Butman

5.0/5

SimbiFlora Forte a avut, cu adevarat, grija de armonia mea interioară, prin combinația eficienta, ce menține echilibrul florei intestinale, în cazul administrării de antibiotice sau al tulburărilor de tranzit intestinal!!

Tudorache Nicoleta

5.0/5

Recomand cu încredere SimbiFlora forte,am luat pe perioada cât am avut administrat antibiotic.A fost super ok.

Nichifor Ana-Maria

5.0/5

Am utilizat acest produs la recomandarea farmacistului complementar tratamentului cu antibiotice. Consider că a fost eficient și îl voi cumpăra și în viitor.

Tudor andreea

5.0/5

Un produs pe care îl recomand pt sănătatea familiei.

Cristina

5.0/5

Cel mai.bun tratament pentru flora intestinală. Recomand tuturor

Selea Adriana

5.0/5

Aceste probiotice ma ajuta foarte mult când fac tratament cu antibiotice și nu numai, le folosesc și când simt nevoia sa dau un reset stomacului meu și când doresc sa îmi intensific sistemul imunitar:)

Emma

5.0/5

Recomandat de medic, m-am simțit bine după administrare.

Monica Asandei

5.0/5

Stomatologul mi-a recomandat simbiotice pe perioada administrarii de antibiotice pentru abces dentar. Din farmacie am primit Simbiflora forte si am tolerat foarte bine tratamentul.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Urmărește-ne