Beneficii pentru sănătatea pielii, părului şi a unghiilor prin formule inovatoare

Beneficii pentru sănătatea pielii, părului şi a unghiilor prin formule inovatoare
Beneficii pentru sănătate

Știai că zincul este un oligoelement de care au nevoie suplimentar vegetarienii?

Din ce surse ne putem lua cantitatea necesară de zinc? În special alimentele bogate în proteină de origine animală conțin din belșug acest mineral esențial. Alte surse bune de zinc bune sunt fasolea, cerealele integrale și produsele lactate. Vegetarienii necesită uneori cu 50% mai mult zinc decât non-vegetarienii.

Corpul unui adult conţine aproximativ 2- 3 g de zinc, care poate fi regăsit în oase, dinţi, piele, ficat, muşchi, leucocite etc. Doza zilnică de zinc este de 10 mg pentru adulţi. Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A, reglând nivelul şi cantitatea în care aceasta este eliberată de ficat şi apoi, transportată în toate ţesuturile, mai ales la nivelul dermului.

Știai zincul, mineralul care te face să radiezi de frumusețe, îți redă strălucirea părului și a unghiilor?  Acest oligoelement este esențial pentru celulele care se divid și se dezvoltă rapid, așa cum sunt celulele pielii, ale părului și ale unghiilor.

La rândul ei, vitamina C intervine în sinteza de colagen, ajutând astfel pielea  să fie suplă, elastică și fermă. În lumea vitaminelor și a mineralelor, vitamina C câștigă, detașat, concursul de popularitate. Dacă ar fi să numim cel mai eficient apărător al tinereții, vitamina C este cea care se califică pentru acest titlu. Organismul nostru nu poate sintetiza singur vitamina C, motiv pentru care are nevoie de un aport provenit din alimentație și din suplimentele alimentare.

Mineralele sunt elemente esenţiale, fără de care viaţa nu ar exista. Alături de vitamine, substanţele minerale intră în componenţa hranei şi sunt necesare în formarea ţesuturilor şi în procesele biologice şi fiziologice ale organismului.

Oligoelementele din compoziţia suplimentului alimentar Fezivit C, fier şi zinc, sunt catalogate a fi printre cele mai importante pentru susţinerea funcţionării organismului în parametri optimi.

Fierul este un oligoelement prezent la nivelul fiecărei celule din organismul uman. Cea mai mare parte din cantitatea de fier se găseşte în hemoglobina din eritrocite, conţinutul de fier fiind de 2,3 g la femei şi 3,5 g la barbaţi. Organismul absoarbe doar 10% din cantitatea de fier ingerată din alimente precum: carne, ficat, soia, ciocolată, spanac. Necesarul zilnic de fier este de 14 mg la adulţi.

Eternul feminin este lumina eternă. Sub razele blânde ale soarelui, noi, femeile suntem radiante. Ador florile, vara, soarele, piersicile, lanurile de grâne galbene, liniștea din grădină și roșul aprins. Nimic nu se compară cu un câmp de maci care, în bătaia brizei calde de vară, formează siluete ce par că dansează după soare. De la soare iau tot ce este mai bun, mai cald și mai strălucitor.

Ce este o rază de soare? Este starea de siguranță și încredere, doza de optimism, un zâmbet într-un moment care poate dura o veșnicie, sau, poate doar o clipă în care să fii tu. Nu degeaba expresia “ești soarele meu” evocă atât de multă dragoste și frumusețe interioară.

În vacanță nu uita să îți faci timp de un spa bine meritat! Răsfăț și relaxare pentru fiecare. Ai grijă de unghii și păr deoarece sunt cartea ta de vizită. Pentru păr și unghii frumoase și sănătoase, Fezivit C nu trebuie să lipsească din trusa de vacanță.

Fezivit C descrie sinergia optimă între fier, zinc și vitamina C, elemente benefice ce susțin funcționarea normală a organismului. Complexul de fier (sub forma biodisponibilă Ferronyl), zinc (sub formă de lactat de zinc) și vitamina C, Fezivit C marca Nutriensa, aduce picături de soare în viața ta, pentru ca tu să te simți mai bine și să fii mai frumoasă. Radiază de frumusețe și fă-i și pe ceilalți de lângă tine să strălucească!

Fezivit C este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.

 

Arii de utilizare

categorii posts

Urmărește-ne