Fii expert!

Să fii expert înseamnă să -ţi inspiri semenii prin ceea ce reprezinţi (crezi, spui, practici…)

Să fii expert nu exclude învățarea și practica neîncetată, dimpotrivă. Un expert este un elev care în fiecare septembrie se pregăteşte bucuros de şcoală😊 Nu este nevoie să ai răspunsuri la toate întrebările. Uneori este suficient să ai o dorință de nestăvilit de a fi bine și a face bine.

Prin formulele inovative create de specialiști și care combină multiple ingrediente cu proprietăți active dovedite științific, Nutriensa  este expertul care te ajută la  buna funcționare a organismului.

In acest context, vom aduce în atenţie în cele ce urmează, prima noutate a anului 2024 Urexpert – suplimentul tău de bine care conține un amestec complex de extract de fructe de merișor standardizat în proantocianidine de tip A, D-manoză și Zinc, cu rol în menținerea unei flore urinare echilibrate și împiedicarea atașării bacteriilor de pereții vezicii urinare.

Merișorul (Vaccinium macrocarpon) este o plantă cunoscută pentru beneficiile sale pentru sănătatea sistemului urinar. Printre beneficiile extractul standardizat de merișor, amintim:

  • creșterea fluxului urinar
  • reducerea disconfortul urinar
  • favorizarea eliminării bacteriilor patogene prin urină.

Manoza este un zahăr natural prezent în unele alimente, inclusiv în merișor. Manoza se leagă de fimbriile de tip 1 ale bacteriei E.coli împiedicând atașarea acesteia la nivelul celulelor uroepiteliale. În acest fel contribuie la eliminarea bacteriilor prin urină.

Zincul, al doilea cel mai abundent microelement din corpul uman după fier. Corpul uman conţine 2-3 g zinc , cu o cantitate mai mare în organismul bărbaţilor comparativ cu al femeilor. Aportul insuficient de zinc poate fi un factor de risc pentru infecții urinare recurente.

Urexpert poate fi administrat adolescenților cu vârsta peste 12 ani şi adulților, astfel:

  • la apariția manifestărilor specifice – câte 1 comprimat filmat de 2 ori pe zi, timp de 5-7 zile;
  • între episoadele cu manifestări specifice – câte 1 comprimat filmat pe zi, timp de maximum 14 zile.

Semnează,

Nutriensa, #UnExpert

Arii de utilizare

categorii posts

Urmărește-ne